Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Dehset Treni

28 Temmuz 2009 Salı

Gerçek bir korku sinema filmi. Filmin senaryosu çok başarılı. Oldukça büyük dehşet korku ve gerilim yüklü. Kesinlikle önceden korku filmi izleyicisi değilseniz bakmayın. Gizemle örülmüş gideren artan tempada acayip süprizler bekliyor sizi. Özellikle son bölüm ancak böyle bir final olabilirdi.

Yapımı: 2008, ABD.

Türü: Gizem / Korku / Suç.

Yönetmeni: Ryuhei Kitamura.

Senaryosu: Clive Barker, Jeff Buhler.

Oyuncuları: Tony Curran, Roger Bart, Vinnie Jones, Leslie Bibb, BrookeShields,Bradley Cooper, Peter Jacobson, Barbara Eve Harris, HawkYounkins, DanCallahan, Jayson Sanchez, Michael Didriksson

Yapımcı : Gary Lucchesi, Clive Barker.



Fotoğrafçı olanLeon, metro Kasabı diye adlandırılan bir seri katilin risk alarak peşine düşer. Çektiği fotoğraflardan yola çıkarak ipuçları çıkarır.Yıllardır metroda kaybolan insanların gizemini çözmeye çalışmaktadır. Çok geçmeden seri katilin kasap olduğu anlaşılır. Kendini durduramaz ve takip etmeye başlar.


Film, korku hikayesi yazarı Clive Barker’ın kısa hikayesi olan ve aynı ismi taşıyan The Midnight Meat Train (1984) adlı eserden esinlenmiştir. Gerçekten tüyleri diken diken eden bir yapım ve 18 yaş altı izlenmemelidir.



0 yorum:

Yorum Gönder