Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

The Hounting

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Heyecan dozu yüksek kaliteli bir gerilim sineması. Kaçırmadan soluksuz izlenecek bir yapım. Gerilim Filmi izlemek isteyenler için ideal sinema filmidir. Güzel bir senaryosu var.


Tür : Dram / Gerilim

Yönetmen : Mickey Liddell.

Senaryo : Rebecca Sonnenshine , John Travis.

Yapım : 2008, ABD.

Oyuncular:Haley Bennett (Molly Hartley) , Jake Weber ( Robert Hartley) , Chace Crawford ( Joseph Young) , Shannon Marie Woodward (Leah) , Shanna Collins (Alexis) , AnnaLynne McCord (Suzie).

Filmin müzikleri gerilimi tırmandırmak içinicat edilmiş. FİLMİN KONUSU: Molly Hartley 17 yaşında annesi tarafından bıçaklanmıştır. Bu olaydan sonra yeni bir başlangıç yapmak için babasıyla başka bir yere taşınarak yeni bir okula kaydolur.

Ama yaşadığı olayın travması Molly’i bırakmaz ve kabuslar görür. Bunun sadace psikolojik bir durum olduğunu düşünen Molly, anlar ki ailesi Molly üstüne Şeytan’la bir anlaşma yapmıştır.

Molly şimdi, Şeytan’la onun ruhu için yapılmış pazarlıktan kurtulmanın yolunu bulmalıdır. Filmde işte tam burada başlıyor.






0 yorum:

Yorum Gönder