Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Kusursuz Yaratık

21 Temmuz 2009 Salı

p>Kusursuz Yaratık, Perfect Creature izle Bizimkine benzer bir dünyada genetik deneyler gelişmiş bir insan türü oluşmasına neden oldu. Ancak doğan biri, insan ve yeni tür arasındaki barışı bozdu ve dünyayı değiştirdi. Düzen şimdi yeniden yazılmalıydı. Heyecanı ve aksiyonu bol olduça fantastik bir sinema filmi severek izleyeceksiniz.

Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik.

Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007.

Yönetmen & Senaryo: Glenn Standring.

Glenn Standring.


Yapım : 2006, Yeni Zelanda / İngiltere.

Oyuncuları: Dougray Scott (Silus) , Saffron Burrows (Lilly) , Leo Gregory (Edgar) , Craig Hall (Dominic) Enetersaan bir bilim kurgu filmi olmuş. 1960′larda ayrı olsa da birbirine eşit iki ırk olan insanlar ve vampirlerin arasında geçmekte olan bir hikayedir. Bu iki ırkın arasında savaş başlatacak olan bir vampirin ise peşinde iki polis vardır: biri vampir, biri insan. Vampirli korku filmlerini sevenleri doyuracağa benzer bir film. Karafilm tarzı görüntüleriyle de ilgi çekeceğe benzer.



0 yorum:

Yorum Gönder