Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

28 hafta sonrası

1 Ağustos 2009 Cumartesi

  28 Hafta Sonra


28 Hafta Sonra filmini izle, bedava türkçe dublaj indirmeden canlı sinema tr alt yazılı indir online, 28 Hafta Sonra film seyret


Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Korku

Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007

Yönetmen : Juan Carlos Fresnadillo

Senaryo : Juan Carlos Fresnadillo , Rowan Joffe , Jesús Olmo , Enrique López Lavigne

Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak

Müzik : John Murphy


Yapım : 2007, İngiltere , 99 dk.

Oyuncular: Rose Byrne (Scarlet) , Jeremy Renner (Doyle) , Harold Perrineau Jr. (Flynn) , Catherine McCormack (Alice) , Mackintosh Muggleton (Andy) , Idris Elba (General Stone) , Imogen Poots (Tammy) , Robert Carlyle (Don)


Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı kaos kontrol altına alınmış ve insanlar yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çeşitli yerlerinde düzenin sağlanması ve insanların güvenle evlerine yeniden yerleşebilmelerini sağlamak için yardım etmektedir.


Fakat Rage virüsü, bütün planları alt üst edecek kadar tehlikeli ve sinsi bir virüstür. Herkesin, tehlikenin geçmiş olduğunu düşündüğü bir anda kenara çekilmiş ve çok daha tehlikeli bir şekilde yeniden harekete geçeceği zamanı beklemektedir. Nitekim evlerine geri dönebilmenin sevincini yaşayan bir ailenin ferdi, korkunç virüsü hala vücudunda taşımaktadır. Virüs ise yeniden ortaya çıkacağı en doğru zamanı beklemektedir.


Danny Boyle tarafından yönetilen ilk film 28 Gün Sonra’nın ardından beş yıl sonra çekilen bu devam filminde yönetmen koltuğunu, Bahis filminin yönetmeni ve senaristi Juan Carlos Fresnadillo devralıyor.


İYi Seyirler Dileriz…











0 yorum:

Yorum Gönder