Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

7 Mumya

1 Ağustos 2009 Cumartesi

  7 Mumya / Seven Mummies


7 Mumya / Seven Mummies filmini izle, bedava indirmeden tek link direk sinema canlı tr alt yazılı türkçe dublaj indir, 7 Mumya / Seven Mummies film seyret, film izle


Yönetmen:Nick Quested

Senaryo:Thadd Turner

Yapımcılar: Andrew Bryniarski , Jasper Jan , Ryan R. Johnson

Müzik:James Intveld , Michael Turner

Süre: 1 saat 30 dk

Yapım Yılı:2006


Tür:Aksiyon, Macera, Korku, Gerilim


Oyuncular

Matt Schulze,Cerina Vincent,Billy Wirth,Billy Drago,Andrew Bryniarski

Danny Trejo,Martin Kove,James Intveld,Noel Gugliemi,Max Perlich


6 mahkum, günesin kavurdugu Meksika çölünde hapishane aracından kaçar. Çölde ilerlerlerken üzeri bilinmeyen sembollerle kapli altın bir madalyon bulurlar ve kutsal bir Apaçi onlara bölgedeki kayıp Ispanyol hazinesinden sözeder. Grup, altınların oldugu kasabaya dogru yola çıkar. Kayıp hazineyi bulmak için asla durmayacak olan ekibin savasmak zorunda oldugu sadece kasabanın gizemli serifi ve 2 ölümcül yardımcısına degildir. Kasabayi koruyan zombiler ve 7 mumyanın korkutucu sırrı da onları beklemektedir.


İYi Seyirler Dileriz…









0 yorum:

Yorum Gönder