Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Donuk Kare Türkce Alt Yazısız

2 Ağustos 2009 Pazar

b0002sczus02lzzzzzzz

IMDb : 6,3

Ekleyen . OceanGirL

KAMERA KAYITTA DEĞİLSE* SAVUNMASIZSIN!

Yönetmen: John Simpson

Yapım Yılı: 2004

Süre: 99 Dakika

Dil: İngilizce

Ülke: İngiltere


Tür: Gerilim

Tüm Türler: Gerilim, Suç, Dram

Oyuncular : Lee Evans , Sean McGinley

Müzik: Debbie Wiseman

Senaryo: John Simpson yazar

Yapımcılar: Michael Casey

Daria Jovicic

Brendan McCarthy

Konu: Yönetmen John Simpson’dan tüyler ürpetecek, zekice kurgulanmış bir gerilim filmi Donuk Kare. Lee Evans’ın başrolünde yer aldığı filmde izleyici, ruh hastası bir katilin neler yapabileceğine tanık oluyor.


Sean Veil, bir başka suçla daha suçlanmaya maruz kalmamak için, elinde delil olması açısından kendisini durmaksızın filme kaydeden paranoyak bir cinayet şüphelisidir. Polisler yeni bir cinayeti soruşturmaya başladığında, suçluluğunu ispat edebilecek kaset, gizemli bir şekilde kaybolur. Sean, gerek bu suçtan gerekse adeta kapısının önüne bırakılan diğer suçlardan kurtulup masumiyetini ispatlamak zorundadır.

Sean Veil* bir başka suç için bir daha suçlanmaya önlem olarak* elinde delil olsun diye kendisini durmaksızın filme kaydeden ultra paranoyak bir cinayet şüphelisidir. Polisler yeni bir cinayeti soruşturmaya başladığında* suçsuzluğunu ispat edecek tek kaset gizemli bir şekilde kaybolur ve hikaye başlar..

EŞSİZ KURGUSUYLA ÜRPERTEN BİR GERİLİM!





0 yorum:

Yorum Gönder