Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Mahserin 4 Atlısı

2 Ağustos 2009 Pazar

horsemen

Yönetmen: Jonas Akerlund

Oyuncular: Dennis Quaid, Ziyi Zhang, Lou Taylor Pucci, Chelcie Ross, Liam James

Senaryo: David Callaham

Müzik: Jan A.P. Kaczmarek

Görüntü Yönetmeni: Eric Broms

Kurgu: Jim May

Tür: Dram / Gerilim / Korku

Süre: 110 dk.


Yapım: 2009, ABD / Kanada

Gösterim tarihi: 20 Mart 2009

Ekleyen : OceanGirL



Konu: Aidan Breslin (Dennis Quaid), eşinin ölümünden sonra oğulları Alex (Lou Taylor Pucci) ve Sean (Liam James)’dan giderek uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil’de geçen Mahşerin Dört Atlısı’nı temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur: Aldatma ustası ve fethetmek için her şeyi yapmaya hazır, beklenmedik bir lider olan Beyaz Atlı; masumiyeti alev alev bir öfkeyi gizleyen, İnsanları birbirine düşürme amacına sahip keskin zekâlı bir savaşçı olan Kızıl Atlı; dengesiz ama daima bir adım ileride, insanları yönlendiren ve karanlık bir tiran olan Kara Atlı ve ölümü bir cerrah titizliğiyle yaymaya kararlı, karşı konulmaz güce sahip Solgun Atlı.

Breslin davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı keşfeder.








0 yorum:

Yorum Gönder