Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Otuz gün Otuz Gece

4 Ağustos 2009 Salı

 30 Gün Gece / 30 Days Of Night


30 Gün Gece / 30 Days Of Night filmini izle, hemen bedava indirmeden türkçe dublaj tek link alt yazılı indir izle seyret online direk indirmeden, 30 Gün Gece / 30 Days Of Night film seyret, film izle


Sinemalar.com Puanı : 7,6

IMDb : 6,6

Yapım : 2007 ABD

Tür : Gerilim, Korku

Senaryo : Steve Niles (Kitap)

Süre : 1 saat 53 dakika


Konusu : Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir. Columbia Pictures’ın “30 Days of Night/30 Gün Gece” filminde, Barrow Şerifi Eben (Josh Hartnett), ayrı yaşadığı karısı Stella (Melissa George), ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar.


İyi Seyirler Dileriz..
@ Yahoo! Video
@ Yahoo! Video




0 yorum:

Yorum Gönder