Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Seni Seviyorum

5 Ağustos 2009 Çarşamba

 Seni Seviyorum / P.S I Love You



Seni Seviyorum / P.S I Love You filmini izle, bedava indirmeden türkçe dublaj tr alt yazılı sinema canlı indir, Seni Seviyorum / P.S I Love You film seyret, film izle


Tür : Romantik

Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008

Yönetmen : Richard LaGravenese

Senaryo : Richard LaGravenese , Steven Rogers

Yapım : 2007, , 126 dk.

Oyuncular: Hilary Swank (Holly Kennedy) , Gerard Butler (Gerry Kennedy) , Lisa Kudrow (Denise Hennessey) , Gina Gershon (Sharon McCarthy) , James Marsters (John McCarthy) , Kathy Bates (Patricia) , Harry Connick Jr. (Daniel Connelly) , Jeffrey Dean Morgan (William)

Ekleyen : OceanGirL


Konusu:


Hoş ve zeki bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutludur. Ancak Gery ölümcül bir hastalığa yakalanır. Bunu öğrenen Holly kocasından daha kötü bir ruh haline girer.

Ancak karısını çok iyi tanıyan Gery ölmeden önce ona farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazar. Holly için bu mektuplar artık bir yol gösterici haline gelir. Bu mektuplar sayesinde hayata yeniden bağlanmayı öğrenecek ve kendini yeniden tanıyacaktır.

Tavuk Suyuna Çorba adlı kitabın hikayeleri tadındaki senaryosuyla bu film beğenileceğe benzer.

TÜRKÇE DUBLAJ VERSİYON


İyi Seyirler Dileriz…







div>
@ Yahoo! Video





0 yorum:

Yorum Gönder