Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Süphe Türkce Alt Yazısız

2 Ağustos 2009 Pazar

aaa16

Tür : Dram / Gizem

Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009

Yönetmen : John Patrick Shanley

Senaryo : John Patrick Shanley

Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins , Matt Turve

Yapım : 2008, ABD , 104 dk.

Oyuncular Amy Adams ( Sister James) , Alice Drummond (Sister Veronica) , Audrie J. Neenan (Sister Raymond (as Audrie Neenan)) , Meryl Streep (Rahibe Aloysius Beauvier) , Viola Davis (Bayan Miller) , Philip Seymour Hoffman (Rahip Brendan Flynn)

1964 yılındayız. Bronx’taki St. Nicholas kilisesi… Karizmatik Rahip Flynn (Philip Seymour Hoffman),


Konusu:Korkunun ve disiplinin gücüne yürekten inanan Rahibe Aloysius Beauvier’in (Meryl Streep) ateşli bir şekilde savunduğu katı gelenekleri yıkmak için çaba göstermektedir.

Ülkenin politik iklimindeki değişim rüzgarlarının kilise camiasını da etki altına almasıyla okula ilk kez Donald Miller adlı siyah bir öğrenci kabul edilmiştir. Geleceğe umutla bakan genç ve masum rahibe James (Amy Adams), Peder Flynn ile ilgili bir şüphesini Rahibe Aloysius ile paylaşarak Peder Flynn’ın Donald’a karşı aşırı bir yakınlık gösterdiğini anlatır. Bu iddia ve suçlama üzerine harekete geçen Rahibe Aloysius, gerçeği ortaya çıkartmak ve Peder Flynn’ı okuldan attırmak için büyük bir mücadele başlatır.

Rahibe Aloysius artık Peder Flynn’a karşı müthiş bir irade savaşına kilitlenmiştir. Bu mücadelenin hem kilise hem de okul üzerinde yıkıcı sonuçlar getirmesi tehlikesi vardır.

IMDb:7,8/10

Ekleyen : OceanGirL





0 yorum:

Yorum Gönder