Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Temel İcgüdü 2

2 Ağustos 2009 Pazar

Temel İçgüdü 2

Temel İçgüdü 2



Tanınmış Londra’lı psikiyatrist Dr. Michael Glass (David Morrisey) mesleğinin en iyilerindendir. Başarılı ve karizmatik Dr. Glass’ın, başarılı çalışmaları vardır ve akranları tarafından oldukça saygıdeğer bulunmakta ve akademik yazıları kendisine övgü ve takdir kazandırmaktadır. Dedektif Roy Washburn (David Thewlis), ünlü bir spor yıldızının ölümüyle bağlantısı olan güzel ve büyüleyici bir kadını değerlendirmesini istediğinde, tüm dünyası altüst olur.Sorgulanan kadın, dehşet verici kurgusal cinayetlerinin gerçek hayatta endişe verici sıklıkta meydana gelen, kitapları en fazla satan Amerikalı cinayet romanı yazarı Catherine Tramell’dir.Aniden ikisinin arasındaki oluşan çekim nedeniyle Glass, Catherine’in hem zekâsından hem de fiziğinden etkilenir. Hızla Catherine’nin yalan ağının ve baştan çıkarıcılığının içine çekilir. Mesleki sınırlar yok olurken, Glass’ın kendi temel içgüdüleri açığa çıkar.Glass’ın etrafındaki insanlar teker teker öldürülüp, Glass her ikisinin de hayatlarını ebediyen değiştirecek bir seçime karşı karşıya kalacak şaşırtıcı ve heyecanlı bir noktaya yönelirken, Glass’la Tramell arasında öldürücü bir fikir savaşı ortaya çıkar. Hoş bir psikolojik gerilim filmi olan Temel İçgüdü 2, insan doğasının daha da karanlık yanı ortaya çıktığında neler olacağını inceliyor. Zeki, çekici ve kışkırtıcı Tramell nihayet dişine göre birini bulabildi mi?

O karşı konulmaz şehveti ve taşlaşmış kalbiyle sinemaseverleri büyüledi. Şimdi Sharon kötü şöhretli roman yazarı Catherine Tramell olarak geri döndü. Bu kez şuçluların psikiyatristi Dr. Michael Glass’ı da (David Morrissey) bu en ölümcül mücadelesinde kendine partner olarak seçti.



Profesyonel sınırlar koysa da Catherine’in çekiciliğinden gözleri kamaşan Dr. Glass kendini ölümcül yalanlarla dolu bir dünyada ve dönüşü olmayan şehvet dolu bir ilişkide bulur. Tutku arttıkça gerçekler göz ardı edilir ve Dr. Glass hayatını sonsuza kadar değiştirebilecek bir seçimle karşı karşıya kalır.



0 yorum:

Yorum Gönder