Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Wiil Smith Aşk Doktoru türkce alt yazyısız

2 Ağustos 2009 Pazar

15604_1

Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi

Gösterim Tarihi : 18 Mart 2005

Yönetmen : Andy Tennant

Senaryo : Kevin Bisch

Görüntü Yönetmeni : Andrew Dunn

Müzik : George Fenton , Alan Elliott

Yapım : 2005, ABD , 115 dk.

Oyuncular:Will Smith (Alex ‘Hitch’ Hitchens) , Eva Mendes (Sara) , Kevin James (Albert) , Amber Valletta (Allegra Cole) , Julie Ann Emery (Casey) , Robinne Lee (Cressida) , Nathan Lee Graham (Geoff) , Adam Arkin (Max) , Michael Rapaport (Ben) , Jeffrey Donovan


Konusu:Kısaca Hitch olarak bilinen Alex Hitchens, New York’ta yaşayan ünlü bir “aşk doktoru”dur. Eşsiz “reçeteleriyle” sayısız erkeğe yardımcı olmuştur. Onun sayesinde bir çok erkek hayallerinin kadınının gönlünü fethetmiştir. Bir gün, Allegra Cole isimli güzel yıldıza kafayı takmış olan silik muhasebeci Albert ondan yardım ister. Hitch ilk defa zorlanır.

Yolu, Allegra’nın peşinde olan güzel ve zeki dedikodu gazetesi yazarı Sara Melas ile kesiştiğinde ise ilk defa aşık olur. Oysa Sara’nın niyeti Hitch’in maskesini düşürmektir.

Ekleyen : OceanGirL







0 yorum:

Yorum Gönder