Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

panın labirendi

3 Kasım 2009 Salı



129fs815553fe7

Ekleyen : OceanGirL


IMDB : 8,4

Tür : Korku / Fantastik / Dram

Gösterim Tarihi : 6 Nisan 2007

Yönetmen : Guillermo Del Toro


Senaryo : Guillermo Del Toro

Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro

Müzik : Javier Navarrete

Yapım : 2006, Meksika / İspanya / ABD , 112 dk.

Oyuncular Ivana B**uero (Ofelia) , Doug Jones (Pan/Pale Man) , Ariadna Gil (Carmen) , Roger Casamajor (Pedro) , Cesar Vea (Serrano) , Sergi López (Captain Vidal) , Maribel Verdú (Mercedes)

Konusu:1944 yılı İspanya’sında, sivil savaş kargaşası sona ermiş görünse de, Navarra’nın kuzeyindeki dağlık bölgelerde çatışmalar sürmektedir. Kendi hayal dünyasında yaşayan 10 yaşındaki Ofelia, hamile annesi Carmen’le birlikte, Navarra’ya, üvey babası Kaptan Vidal’in yanına gider.


Kaptan Vidal, faşist yönetimin emrinde çalışan ve sınırları isyancılardan temizlemekle görevli bir memurdur. Sert mizacı ve otoriter tavrı nedeniyle üvey babasıyla en ufak bir yakınlık kuramayan Ofelia, bir gün arka bahçelerinde, esrarengiz bir labirent keşfeder. Bu labirentin içinde tanıştığı, gövdesinin yarısı insan yarısı yaratık olan Pan’la yaşayacakları, Ofelia’nın bütün yaş***** değiştirecektir.

Hellboy ve Blade 2′nin yönetmeni Guillermo del Toro’nun son filmi olan Labirent’in, 2006 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarıştığını belirtelim.

Transformers yenilenlerin intikamı türkce seslendirmeli

transformersy


Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 24 Haziran 2009

Yaş Sınırı : 13

Yönetmen : Michael Bay

Senaryo : Ehren Kruger , Roberto Orci , Alex Kurtzman


Görüntü Yönetmeni : Ben Seresin

Müzik : Steve Jablonsky

Yapım : 2009, ABD , 147 dk.

Oyuncular Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (Robert Epps) , John Turturro (Agent Simmons) , Matthew Marsden (Graham) , Ramon Rodriguez (Leo)

Sam Witwicky,

Konusu:Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers ‘ın devamıdır. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg yaptı.

Başrollerinde Shia LaBeouf – Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak.




PART 1



PART 2



PART 3

PART4



PART 5



PART 6


Kanlı Tepeler Türkce Dubllaj alt yazısız

2 Kasım 2009 Pazartesi

kanli-tepe

Oyuncular : Janet Montgomery , Sophie Monk

Yönetmen : Dave Parker

Gizemli, zeki ve cehennem kadar korkunç.

1980’lerde yapılan ve gizemli bir şekilde kaybolan en korkunç ve kanlı şölen hikayesini duydunuz. Günümüze geçtiğimizde; genç korku filmi fanatikleri filmin çekildiği gizli mekanı bulmaya çalışırlar. Buldukları ise gizemli korku filminin, film değil gerçek hayat olduğudur. Ve onlarda artık yeni oyunculardır. Fanatiklerimiz korkunç bebek suratı maskesi giymiş katille karşılaşınca, korkunun ne demek olduğunu anlayacaklar

Kung-fu sokağı türkce alt yazısız

kung-fu-sokagi-kung-fu-hustle

IMDB Puanı: 7.8/10

Yapım: 2004 ~ Çin , HongKong

Tür: Fantastik , Komedi , Macera , Polisiye

Oyuncular: Stephen Chow , Chi Ling Chiu , Kwok-Kwan Chan , Qiu Yuen , Siu Lung Leung

Yönetmen: Stephen Chow

Senaryo: Stephen Chow , Xin Huo , Tsang Kan Cheong , Chan Man Keung

Yapımcı: Stephen Chow , Bill Borden , Wellson Chin


Görüntü Yönetmeni: Hang-Sang Poon

Görüntü Yönetmeni: Raymond Wong

Süre: 1 saat 35 dk

Filmin Konusu:1930′larda Çin değişik bir havadadır. Balta Çetesi tüm zengin mahallerini kontrol altına almıştır. Sadece fakir ve kıyıda köşede kalmış mahallelere dokunmamaktadırlar. Sing, Balta Çetesi’ne katılmak isteyen, ama bunun için pek bir şey beceremeyen biridir. Bir nevi döneminin kaybedenidir. Bir gün arkadaşıyla haraç kesmek için bir fakir mahalleye gidip kendilerini Balta Çetesi gibi tanıtırlar, ama baltayı taşa vururlar. Balta Çetesi de onlardan kısa bir süre sonra mahalleye gelir.




Kural Ötesi

kural

IMDB Puanı:6.7/10

Yapım:2002 ~ ABD

Tür:Dram, Romantik

Yönetmen:Roger Avary

Senaryo:Roger Avary

Senaryo (Kitap):Bret Easton Ellis


Yapımcı:Greg Shapiro

Görüntü Yönetmeni:Robert Brinkman

Süre:1 saat 35 dk

Konusu:Roger Avary, 80′lerde aynı video dükkanında beraber çalıştığı Quentin Tarantino’nun Rezervuar Köpekleri filminde “radyo diyaloglarının yazarı” olarak girdiği sinema dünyasında, kısıtlı bir çevre tarafından, özellikle de Mr. Stitch isimli bilimkurgu televizyon filmiyle tanınıyor.

Yönetmen senaryoyu Amerikan Sapığı romanının yazarı Bret Easton Ellis ile birlikte onun romanından uyarlamış.

Merkezine Wall Street’te çalışan Patrick Bateman’in kardeşi uyuşturucu satıcısı Sean Bateman’i koyan film, kampüs içinde yaşanan karışık cinselliği anlatan bir kolej filmi.


PART1



PART2

PART3

PART4


PART5

Tehlikeli uyanış Türkce Dublajlı

30bjwxw


Yapım:2007 ~ ABD

Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Korku

Yönetmen:Nick Lyon

Senaryo:Ben Ripley

Yapımcı:Lorenzo O’brien


Görüntü Yönetmeni:Jaime Reynoso

Müzik:Kevin Haskins, Paul Cristo

Süre:1 saat 45 dk

Gösterim Tarihi: 02 Ekim 2007 (ABD)

Konusu:Karşı konulmaz güzellik, durdurulamaz içgüdüler… Zeki ve başarılı kolej profesörü Miranda Hollander geçici bilinç kaybı yaşamaktadır ve geceleri kanlı bir katliamın sonrasında uyanmaktadır. Cevapları bulmak için amcasını arar ve korkunç gerçek ortaya çıkar.. Miranda yarı DNA’sı insan, diğer yarısı ise yaratık olan bir varlıktır.

PART1

PART2


PART3

PART4