Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

panın labirendi

3 Kasım 2009 Salı



129fs815553fe7

Ekleyen : OceanGirL


IMDB : 8,4

Tür : Korku / Fantastik / Dram

Gösterim Tarihi : 6 Nisan 2007

Yönetmen : Guillermo Del Toro


Senaryo : Guillermo Del Toro

Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro

Müzik : Javier Navarrete

Yapım : 2006, Meksika / İspanya / ABD , 112 dk.

Oyuncular Ivana B**uero (Ofelia) , Doug Jones (Pan/Pale Man) , Ariadna Gil (Carmen) , Roger Casamajor (Pedro) , Cesar Vea (Serrano) , Sergi López (Captain Vidal) , Maribel Verdú (Mercedes)

Konusu:1944 yılı İspanya’sında, sivil savaş kargaşası sona ermiş görünse de, Navarra’nın kuzeyindeki dağlık bölgelerde çatışmalar sürmektedir. Kendi hayal dünyasında yaşayan 10 yaşındaki Ofelia, hamile annesi Carmen’le birlikte, Navarra’ya, üvey babası Kaptan Vidal’in yanına gider.


Kaptan Vidal, faşist yönetimin emrinde çalışan ve sınırları isyancılardan temizlemekle görevli bir memurdur. Sert mizacı ve otoriter tavrı nedeniyle üvey babasıyla en ufak bir yakınlık kuramayan Ofelia, bir gün arka bahçelerinde, esrarengiz bir labirent keşfeder. Bu labirentin içinde tanıştığı, gövdesinin yarısı insan yarısı yaratık olan Pan’la yaşayacakları, Ofelia’nın bütün yaş***** değiştirecektir.

Hellboy ve Blade 2′nin yönetmeni Guillermo del Toro’nun son filmi olan Labirent’in, 2006 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarıştığını belirtelim.

0 yorum:

Yorum Gönder