Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Kayıp Sırlar Adası Türkce Alt Yazısız

3 Ağustos 2009 Pazartesi


IMDB Puanı:6.1/10

Yapım:2007 ~ Almanya, Danimarka, İsveç

Tür:Aile, Aksiyon, Çocuk, Fantastik, Macera

Yönetmen:Nikolaj Arcel

Senaryo:Rasmus Heisterberg, Nikolaj Arcel

Yapımcı:Sarita Christensen

Görüntü Yönetmeni:Rasmus Videbaek


Müzik:Jane Antonia Cornish


Konu

Heyecanlı hiç bir olayın yaşanmadığı sessiz sakin bir kıyı kasabasında 14 yaşındaki Lulu hayatına renk katacak maceralar aramaktadır. Esrarengiz olaylar konusunda uzman olan genç kız hayatı boyunca hayaletlerin ve ruhların gerçekten varolmasını dilemiştir. Ana ne dilediğinize dikkat etmelisiniz…

Lulu’nun küçük kardeşin bedeni, 19. yüzyılda şeytanla savaşırken ölmüş bir adamın ruhu tarafındanele geçirilir. Yardım isteyebileceği, kendine inanan sadece iki kişi vardır: Zengin bir çocuk olan ve kendi gölgesinden bile korkan Oliver ile paranormal araştırmaları hayal kırıklığı ile sonuçlanmış bir bilim adamı.

Bu üçlü, Kayıp Sırlar Adası’nda gizlenen sırları su üstüne çıkarmakla kalmaz aynı zamanda karanlık güçlere karşı bir savaşa girişirler.Olaylarınve kurgunun nasıl geliştiğinin farkına varmadan,filmin kendının size kaptırdıgı ve haeycanın oldugu bır fılm..


Kayıp Sırlar Adası/Island Of The Lost Souls /TR Dublaj/Online İzle





0 yorum:

Yorum Gönder