Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Aynalar(Mutlaka izlemenizi Oneririm)

31 Temmuz 2009 Cuma

Korku filmi severler için heyecanın bitmediği enfes bir korku şöleni. Aynalar filmini izleyin kaçırmayın.

Filmin Yapım Tarihi: 2008, ABD / Romanya
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Alexandre Aja, Grégory Levasseur
Oyuncular : Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart, Jason Flemyng, Mary Beth Peil, Irene Gorovaia, Erica Gluck, Cameron Boyce, Darren Kent
Yapımcı : Alexandre Aja, Alexandra Milchan
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : Javier Navarrete
Süre : 1 saat, 50 dk.
Gösterim Tarihi : 22 Ağustos 2008
Aynalar filiminin Konusu:
Eski polis Ben Carson, bir süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar. Bir zamanlar yangın geçirmiş mağazada devriye gezen Ben, duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer. Aynalar üzerinde korkunç görüntüler oluşmaktadır. Aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder.

.



Aynalar ( Mirrors ) Türkçe dublajlı olarak full ve online seyredebilirsiniz.Klasik korku diyip geçilmemesi gereken güzel bir gerilim ve korku filmi.



Bölüm1



Bölüm2

1 yorum:

netlife dedi ki...

ziyaretcilerin mutlaka izlemsini tavsiye ediyorum film harika.

Yorum Gönder