Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

the soloist

31 Temmuz 2009 Cuma

The SoloistSanat filmin tadında göz dolduran bir yapım. İlginç senaryosu ve çekimleri beğenerek izleyeceksiniz. Filmin başrol oyuncusu ünlü bir müzisyenin ilginç hayatını anlatıyor.

Tür : Dram / Müzik / Biyografi.

Yönetmen : Joe Wright.

Senaryo : Susannah Grant , Steve Lopez (Kitap).

Görüntü Yönetmeni : Seamus McGarvey.

Müzik : Dario Marianelli.

Yapım : 2009, İngiltere / ABD / Fransa , 109 dk.

Filmin Oyuncuları: RobertDowney Jr. (Steve Lopez) , Jamie Foxx (Nathaniel Ayers) , CatherineKeener , Stephen Root (Curt) , Tom Hollander (Graham Claydon)



Konusu: Juilliard’daki ikinci yılında şizofreniye yakalanan müzik dahisi Nathaniel Ayers, hastalığının ilerlemesi üzerine evsiz barksız kalarak Los Angeles sokaklarına düşer. Hayatını keman ile çello çalaraksürdürmeye çalışan Ayers’ın, zamanla hayatı değişmeye başlar. Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı Steve Lopez karakterinin gerçek hayattaki kitabından uyarlanan film, aynı zamanda rolü için bolca çello dersi alan metodoyuncusu oscarlı Jamie Fox’un da varlığıyla merak uyandırıyor.

Aşkve Gurur ve Kefaret adlı filmleri 11 dalda Oscar, 9 dalda da AltınKüre ödülüne aday gösterilen yönetmen JoeWright bu kez şizofreniye yakalanan bir dahinin evsizler arasına katılmasının gerçek öyküsünü beyaz perdeye yansıtacak. Ne oldum dememli ne olacağım demeli.






0 yorum:

Yorum Gönder