Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Streets Of Bloods

30 Temmuz 2009 Perşembe

Streets Of Blood


Film Kalitesi : 4.6 (imdb)

Yönetmen: Charles Winkler

Senaryo : Eugene Hess

Yapım: 2009, ABD

Yapımcı : Randall Emmett, George Furla, Michael P. Flannigan


Müzik : Stephen Endelman



Film Hakkında : Yönetmenliğini Charles Winkler’ın yaptığı “Streets of Blood” adlı filminde başroller Val Kimler, Sharon Stone ile 50 Cent oynuyor. Eugene Hess senaryosundan uyarlanan olan film, Katrina kasırgası sonrasında New Orleans’da kanunsuzluğa karşı mücadele eden iki polis memurunun birbirleriyle ilişkisini konu ediyor.

Son not olarak, TV yönetmenliğinden gelen ve ünlü “Rocky” filmlerinin yönetmeni Irwin Winkler’ın oğlu Charles Winkler’ın yönettiği “Streets of Blood”un açıklanan ilk ismi “Microwave Park” ve başrol oyuncusu Robert De Niro’ydu. Ancak film Street Of Blood adıyla geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve Robert De Niro kadroda yer almıyor. Onun yerine Val Kilmer, Sharon Stone ile başrolü üstlenmiş.


Part 1 :




Part 3 :



Part 4 :


0 yorum:

Yorum Gönder