Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Gazino Isi

29 Temmuz 2009 Çarşamba

gazino isi izle Oldukça süprizlerle dolu cüretkar sahnelerin oynadığı belli bir yaş kitlesi (18+) üzerine hitap eden yapımı severek izleyeceğinizi umuyoruz.


Tür: Erotik, Macera

Yönetmen:Christopher Robin Hood

Senaryo:Christopher Robin Hood

Yapımcı:Julie Goldman, Christopher Robin Hood

Görüntü Yönetmeni:Jeffrey Mahon

Süre:1 saat 21 dk



Spriptizci Dört arkadaş yüksek bir teklif alırlar ve kumarhane sahibi olan (Dean Mauro) Barry’nin evine giderler. Burada sadece çırılçıplak olarak havuza gireceklerdir ve Barry’nin iş arkadaşlarına güzel görüneceklerdir. (Amylia Joiner) Jennifer evde Barry tarafından tecavüze uğrar. Dört striptizci arkadaş Barry’den öc almak için plan kurarlar ve Kumarhanesini kapattırmak için plan yaparak işe koyulurlar. Filmin sonu süpriz ile sonuçlanır. Bol erotik sahnenin bulunduğu güzel bayanların cüretkarca vücudunu sergilediği bir film. 18 yaşüstü kitleye öneriyoruz. Çok açık sahneler mevcut.



0 yorum:

Yorum Gönder