Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Pembe Panter

28 Temmuz 2009 Salı

Çocukluk kahramanımız şaşkın dedektif Pembe Panter ilk filmininn devamı oldukça keyifle ve sizi gülmeye doyuracak bir komedi filmi bir anını bile kaçırmadan izleyin.

Tür : Komedi / Macera / Gizem / Aile

Gösterim Tarihi : 17 Nisan 2009

Yönetmen : Harald Zwart

Senaryo : Scott Neustadter , Michael H. Weber , Steve Martin , Michael H. Weber , Maurice Richlin , Blake Edwards , Scott Neustadter (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Denis Crossan

Yapım : 2009, ABD , 92 dk.



Filmin oyuncuları Oyuncular Steve Martin (Insp. Jacques Clouseau) , Jean Reno (Ponton) , Emily Mortimer (Nicole) , Alfred Molina (Pepperidge) , Yuki Matsuzaki (Kenji) , Aishwarya Rai (Sonia) , Andy Garcia (Vicenzo) , John Cleese (Şef Müfettiş Dreyfus)

Pembe Panter Elması’nın da aralarında bulunduğu efsanevi hazine çalınmıştır. Bunun üzerine cesur(!) dedektif Jacques Clouseau, bu duruma el koyar.


Şef Müfettiş Dreyfus Fransız Polis Dedektifi Müfettiş Clouseau’yu, uluslararası detektif ve uzmanlardan oluşan rüya takıma atamaya mecbur bırakılmıştır. O da, bu grupla birlikte hırsızları yakalamak ve çalınan el yapımı hazineyi ele geçirmek için maceraya atılır.


2006 yılında vizyona giren ve dünyada ses getiren Pembe Panter serisinin ikincisinin çekimleri Paris ve Roma’da yapıldı. İkinci filmin oyuncu kadrosu da ilki gibi göz dolduruyor.





0 yorum:

Yorum Gönder