Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

halk dusmanları

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Oldukça kaliteli bir yapım çok ses getirmişti. Severek izleyeceğinizi umuyoruz.

Tür : Dram / Suç

Yönetmen : Michael Mann.

Senaryo : Michael Mann , Ronan Bennett , Ann Biderman , Bryan Burrough (Kitap).

Görüntü Yönetmeni : Dante Spinotti.

Müzik : Elliot Goldenthal.

Yapım : 2009, ABD.



Oyuncuları: Johnny Depp (John Dillinger) , Christian Bale (Melvin Purvis) , Billy Crudup (J. Edgar Hoover) , Marion Cotillard (Billie Frechette) , Channing Tatum (Pretty Boy Floyd) , Leelee Sobieski (Polly Hamilton) , Emilie de Ravin (Anna Patzke)

Bryan Burrough’un Türkiye’de yayınlanmayan Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43 (Halk Düşmanları: Amerika’nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI’ın Doğuşu) adlı kitabından uyarlanan filmin Hollywood’un gerçek bir hikayeye en çok yaklaşan filmlerden birisi olarak değerlendiriliyor.


Olaylar Amerika’nın Büyük Bunalım yıllarında gerçekleşir ve dönemin en ünlü suçluları ve yeni oluşan FBI arasında yaşananlar anlatılır.


Temmuz ayında ülkemizde vizyona girmesi beklenen filmin başrollerinde iki sevilen isim Johnny Deep ve Christian Bale var.










0 yorum:

Yorum Gönder