Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Tehlikeli atlayıs

29 Temmuz 2009 Çarşamba

p style="text-align: center;">Tehlikeli Atlayış izle

Tehlikeli Atlayış - Deep Winter

Yapım:2008 -ABD

Tür:Aksiyon - Macera

Yönetmen:Mikey Hilb

Senaryo:John Protass, Micah Abrams

Yapımcı:Christo Morse, Mat Wiebel, Martha L. Karsh, Shimon Kabili, Glenn Zoller, Seth Berman


Görüntü Yönetmeni:Patrick Reddish

Müzik:Gerald Brunskill


Oyuncular: Kellan Lutz Michael Madsen Eric Lively Luke Goss Peyton List Jeff Johnson Josh McLerran K. Danor Gerald Robert Carradine Shane Anderson


Filminin Konusu :

ERIC LIVELY MICHAEL MADSEN KELLAN LUTZ ROBERT CARRADINE Tyler Crowe, başına buyruk ve macerayı seven bir kayakçıdır. Bir gün, en yakın arkadaşı ve snowboardcu Mark Rider ile bir araya gelir ve bir plan yaparlar. Yanlarında tecrübeli bir rehberle Alaska’ya gitmek ve spor tarihinin en yüksek ve en tehlikeli kayakla atlayışını gerçekleştirmek… Ama böyle bir şöhrete risk almadan ulaşmak mümkün değildir. Ve Alaska’nın el değmemiş steplerinde risk altına giren sporcuların sadece şöhretleri değil, dostlukları ve daha da önemlisi hayatları olacaktır.











0 yorum:

Yorum Gönder