Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Star wars:clone wars

29 Temmuz 2009 Çarşamba

star wars izle

Star Wars: Klon Savaşları - The Clone Wars

IMDB Puanı: 5.4/10

Yapım: 2008 - ABD

Tür: Aksiyon - Animasyon - Bilim Kurgu - Macera

Seslendirenler: Samuel L. Jackson , Christopher Lee , Volkan Severcan , Bahtiyar Engin , Ali Ekber Diribaş

Yönetmen: Dave Filoni


Senaryo: Steven Melching , Henry Gilroy , Scott Murphy

Yapımcı: George Lucas , Catherine Winder , Sarah Wall

Görüntü Yönetmeni: Kevin Kiner

Süre: 90 dk.

Gösterim Tarihi: 15 Ağustos 2008 (Türkiye)



Filmin Konusu:


Star Wars, Lucasfilm Animation’ın gelmiş geçmiş ilk animasyon filmi “STAR WARS: THE CLONE WARS”la baş döndürücü yeni bir görünüm kazanıyor.


Galaksi, kötü niyetli Bölücüler ve onların robot orduları ile Cumhuriyet ve cumhuriyetin Jedi koruyucuları arasındaki dev boyutlu iç savaş Klon Savaşları’ndan ötürü yorgun düşmüştür. Gitgide kızışan çatışmalarda avantaj elde etmek için, Jedi Savaşçı Anakin Skywalker ve onun Padawan öğrencisi Ahsoka Tano çok önemli sonuçlar doğuracak bir göreve gönderirler ve bu sırada ünlü suç lordu Hutt Jabba’yla karşı karşıya kalırlar.


Anakin ve Ahsoka’nın peşinde, onları Tatooine’de bekleyen tehlikelere ek olarak, Kont Dooku ve sinsi ajanları vardır. Aralarında gizemli Asajj Ventress’in de bulunduğu bu ajanlar Jedi’nin yenildiğini görene kadar dur durak bilmeyeceklerdir.


Bu arada, ön cephelerde, Obi-Wan Kenobi ve Master Yoda karanlık güçlere direnmeleri için klon savaşçılara kahramanca önderlik etmektedirler…






0 yorum:

Yorum Gönder