Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Edison

30 Temmuz 2009 Perşembe


Tür : Polisiye , Dram , Gerilim

Yönetmen : David J. Burke

Senaryo Yazarı : David J. Burke

Ülke : ABD

Süre : 97 97 dk.


Oyuncular

Morgan Freeman, Kevin Spacey,Justin Timberlake, LL Cool J.



Konusu:

Edison, hareketli bir Amerikan metropolü… Genç gazeteci Joshua (Justin Timberlake) araştırmaları sonucunda, polis departmanının üst düzey bir birimindeki yasadışı işlere dair bilgilere ulaşır. Bu karanlık ilişkilerin arkasındakileri gün ışığına çıkarmak için, gazeteci Ashford (Morgan Freeman) ve hırslı araştırmacı Wallace ( Kevin Spacey) ile zorlu bir ortaklığa girmesi gerekmektedir.

Bu üçlünün en önemli tanığı ise, kendisi de eskiden söz konusu karmaşık çarkın içinde yer almış olan itirafçı polis Deed (LL Cool J)’dir. Ancak bir sorun vardır: Joshua peşinde olduğu insanların acımasızlıklarını fazlasıyla küçümsemektedir ve onların neler yapabileceğinden henüz haberi yoktur…





0 yorum:

Yorum Gönder