Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Soldaki Ev

28 Temmuz 2009 Salı

Oldukça kaliteli birfilm müziği eşliğinde korkuyu damarlarınıza kadar hissettiren bir korku sineması yapımı. Gerilim düzeyi oldukça yüksek. Soldaki son evde ne var acaba?

Tür : Gerilim / Korku filmi.

Yönetmen : Dennis Iliadis.

Senaryo : Adam Alleca , Carl Ellsworth , Wes Craven.

Yapım : 2009, ABD , 110 dk.



Filme ait Oyuncular: GarretDillahunt (Krug) , Michael Bowen (Morton) , Joshua Cox (Giles) , RikiLindhome (Sadie) , Aaron Paul (Francis) , Sara Paxton (MariCollingwood) , Monica Potter (Emma Collingwood) , Tony Goldwyn (JohnCollingwood). Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari, orada Paige ile arkadaş olur.


Fakat bir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır ve Mari ellerinden kurtulmaya çalışırken vurulur. Çete üyeleri kendilerine sığınacak bir ev ararken tesadüfen Mari’nin ailesinin evini bulur. Herşey ortaya çıktığındafailler kurban durumuna düşecektir. Severek izleyeceksiniz.



The Last House On The Left , şiddetin sinemada temsili açısından ilk örneklerini konu edinen 1972 yapımı filmden uyarlanmıştır.





0 yorum:

Yorum Gönder